به گزارش پایگاه خبری و ب دا، دفتریزد، پوست دارچین دارای 2.5 - 0.5 درصد اسانس بوده که جزء اصلی آن را سینام آلدئید ، اوژنل و ترانس -اسید سینامیک تشکیل می دهد. علاوه بر آن شامل ترکیبات ترپنی مثل لیمونن ، تانن ها ، موسیلاژ ، مقادیر ناچیزی کومارین و اگزالات کلسیم ، نشاسته و رزین می باشد.
از دارچین بعنوان ادویه و طعم دهنده در فرآورده های دارویی و غذایی استفاده می گردد. ضد نفخ ، اشتها آور ، ضد اسهال و تهوع ، محرک گردش خون ، ادرار آور ، رفع مشکلات هاضمه و محرک انقباض رحم می باشد . در طب سنتی بعنوان نیرودهنده ، قابض ، بادشکن ، قاعده آور و معرق توصیه شده است . آثار فارماکولوژیکی : آثار ضد میکروب ، ضد انگل ، بادشکن و ضد اسپاسم که در مورد دارچین مشهور است احتمالاً بواسطه اسانس آن است ، اسانس آن دارای آثار ضد میکروبی و قارچ کشی است که احتمالاً مربوط به محتوای ارتو-متوکسی سینام آلدئید آن است.
علاوه بر آن اسانس دارای خاصیت ویروس کشی و لارو کشی نیز می باشد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 24,دسامبر,2024